Waarom moet ik het ‘Ouderlijk toezicht’ van Windows uitschakelen?

Het is met ‘Ouderlijk toezicht’ van Windows mogelijk om tijdsinstellingen voor het internetgebruik en een filter in te stellen. Omdat deze functie ook in ‘FilterNet ouderlijk toezicht’ gebruikt wordt, dient u ‘Ouderlijk toezicht’ van Windows uit te schakelen. Dit zorgt anders voor conflicten tussen Windows en FilterNet, waardoor het filter niet goed werkt.

Windows Ouderlijk Toezicht is te vinden via 'Start' > 'Configuratiescherm' > 'Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht'