Waarom kan ik geen beveiligde pagina's (https) bezoeken?

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde FilterNet versie. Update uw FilterNet versie:

1. Ga bij Windows naar ‘Start’ -> ‘Alle programma’s’ -> ‘Filternet’ -> ‘Programma-instellingen’.
  2. Log in met uw wachtwoord van het FilterNet abonnement.
  3. Wanneer een nieuwe update beschikbaar is knippert in het groen ‘Update available’. Klik hier op en voer een FilterNet update uit.

Kunt u programma-instellingen niet openen, installeer dan de FilterNet software op uw computer opnieuw.