Moet ik nog ergens rekening mee houden wanneer ik mijn Windows of Mac systeem upgrade of een andere belangrijke systeemwijziging doorvoer?

Voor een belangrijke systeemwijziging zoals een Windows of Mac update, partitioneren van een harde schijf of andere belangrijke systeemwijzigingen adviseren wij u om FilterNet eerst te deïnstalleren voordat u deze systeemwijziging doorvoert. Na deze wijziging kunt u FilterNet opnieuw installeren.

Meer informatie over Filternet de-installeren