Ik heb FilterNet geïnstalleerd, maar het filter blokkeert alles. Hoe kan dit?

Dit komt meestal doordat de Windows loginnaam niet goed in het gebruikersbeheer van FilterNet staat. De Windows loginnaam moet volledig overeenkomen. U controleert de Windows loginnaam door het 'cmd'/opdrachtprompt te openen ('Start' -> zoek naar 'cmd' -> open het opdrachtprompt).

In het opdrachtprompt staat uw loginnaam in de code zoals in het voorbeeld:
Bij Windows XP: C:/Documents and settings/loginnaam>
Bij Windows Vista en Windows 7: C:/users/loginnaam>

Voeg de weergegeven loginnaam in het 'Gebruikersbeheer' van FilterNet in.

Lost dit uw probleem niet op, neem dan contact op met de helpdesk (zie contactgegevens links).