Op Windows 7 64-bits werkt met de nieuwe versie wel het basisfilter maar niet het https filter. Wat kan ik doen?

Op Windows 7 64-bits is het belangrijk, om alle functionaliteiten voor https filtering te laten werken, dat uw computer volledig is ge-update.

Heeft u de updates niet geïnstalleerd, doe dit dan eerst via Windows updates. Mocht u nog problemen ervaren, probeer dan de onderstaande update handmatig uit te voeren.

Let op: voordat u dit kunt doen dient u systeem wel te beschikken over Windows 7 servicepack 1.
https://www.microsoft.com/nl-NL/download/details.aspx?id=46148