Op welke browsers wordt het https filter voor Windows ondersteund?

Https filtering op windows wordt ondersteund op de browsers Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en in Windows 10 ook bij Microsoft Edge. U kunt het certificaat van het https filter voor Windows eventueel ook in andere browsers handmatig importeren, maar een correcte werking hiervan kan niet worden gegarandeerd. Het certificaat kunt u downloaden op de downloadpagina