Op welke apparaten wordt https filtering ondersteund?

Https ondersteuning op windows

Een volledige https filter wordt ondersteund voor de volgende Windows systemen:

• Windows 7 32-bits, Windows 7 64-bits
  • Windows 8 32-bits, Windows 8 64-bits
  • Windows 10 32-bits, Windows 10 64-bits.
  • Het https filter wordt niet ondersteund voor Windows Vista.

Https ondersteuning op Mac OSX

Op Mac OSX wordt SafeSearch van Google ingeschakeld. Daarnaast worden er een aantal websites met standaard verboden content die https ondersteunen geblokkeerd.

Https ondersteuning via de FN browser

Op de FN browser voor Android is Google Safe Search ingeschakeld. Verder worden https websites zoveel mogelijk geredirect naar http websites via de app. Safe Search van Youtube kan (op dit moment) helaas niet automatisch worden geactiveerd.

Op de FN browser voor iOS is Google Safe Search en Safe Search van Youtube ingeschakeld. Https websites worden zoveel mogelijk geredirect naar de http websites via de app.