Waar kan ik het 'Gebruikersbeheer' vinden?

Op computers en laptops vindt u rechtsboven op deze pagina een link naar 'Gebruikersbeheer'. Via deze link komt u bij het gebruikersbeheer. Ook staat de link onderaan de pagina in het groene vlak.

Op uw eigen apparaat kunt u ook naar het 'Gebruikersbeheer':

Windows: Het gebruikersbeheer kunt u vinden op uw computer via: 'Start' → 'Alle programma's' → 'FilterNet' → 'Gebruikersbeheer'.

Mac: U kunt 'Gebruikersbeheer' vinden in uw programmalijst.

Android, iPad of iPhone: Ga naar: http://eocp01.filternet.nl:8080/FilterNetPC-1/