Kan ik instellingen van een gebruiker kopiëren naar een andere gebruiker?

Gebruikersinstellingen kopiëren

In het gebruikersbeheer van FilterNet kunt u instellingen van de ene gebruiker kopiëren naar een andere gebruiker. Zo voorkomt u dat u de instellingen per gebruiker opnieuw moet instellen.

1. Ga naar de gebruiker waar u de instellingen voor wilt maken. Dit doet u door op het 'pennetje' te klikken achter deze gebruiker.
    Gebruikers in FilterNet-gebruikersbeheer
  2. Klik op 'Meer instellingen'
  3. Klik op 'Wijzigen'
    undefined
  4. Kies de gebruiker waarvan u de instellingen wilt kopiëren
  5. Vink de instellingen aan die u wilt kopiëren. U kunt 'categorieën en uitzondering' en/of 'tijdinstellingen' kopiëren.
    Gebruikersinstellingen kopieren
  6. Klik op 'opslaan'.