Hoe regel ik de toegang tot internet voor smartphone en tablet?

De toegang tot internet via smartphone en tablet regelt u via het 'Gebruikersbeheer'.

Nadat u de FN-browser heeft geïnstalleerd op uw smartphone of tablet krijgt u de vraag:

Heeft u een account om FN browser te installeren?

1. Klik op 'ja'.
  2. Voer uw FilterNet 'gebruikersnaam' en 'wachtwoord' in.
  3. Voer een 'apparaatnaam' in waarmee u het apparaat herkent in het Gebruikersbeheer.
  4. Klik op 'activeren'.
  5. De FN-browser is nu geactiveerd en u vindt het apparaat nu terug in uw gebruikersbeheer onder de naam die u bij 'apparaatnaam' heeft ingevuld.

Instellingen beheren voor smartphone en tablet

1. Ga naar het 'Gebruikersbeheer'
  2. Klik op het 'pennetje' naast de gebruikersnaam (apparaatnaam) die u wilt bewerken.
  3. U kunt nu alle instellingen voor deze gebruiker maken, net als voor de andere gebruikers.