Hoe kan ik tijdsinstellingen maken per gebruiker?

Browsetijd instellen

Met FilterNet kunt u heel gemakkelijk zelf bepalen wie hoelang gebruik mag maken van het internet.

1. Om de tijdsinstellingen per gebruiker te beheren, ga naar het 'Gebruikersbeheer'. Klik vervolgens op de betreffende gebruiker.
    2. Klik op de tab ‘Browsetijd’.

Gebruikersbeheer FilterNet - tijdsinstellingen maken
    3. Zet het schuifje ‘Tijdsblokken activeren voor deze gebruiker’ aan om tijdslimieten in te stellen voor een gebruiker.

4. U kunt het tijdschema, gebaseerd op de dagen van de week en de (halve) uren, na aanpassen. Klik hier de gewenste (halve) uren aan.

undefined

5. Klik op ‘Opslaan’.

Voor meerdere gebruikers dezelfde tijdinstelling maken

In het FilterNet gebruikersbeheer kunt u instellingen die u voor een gebruiker heeft gemaakt gemakkelijk kopiëren naar een andere gebruiker. Lees deze korte instructie 'gebruikersinstellingen kopiëren'.