Hoe kan ik filtersuggesties doorgeven?

Dit kan via onze website of via het programma 'FilterNet' op uw pc.
  1. Ga naar FilterNet.nl en klik rechtsboven op ‘Filtersuggesties’.
  2. Vul het volledige formulier in en klik op ‘Verzenden’.

Bij inlogproblemen of vragen over filtercategorieën is het belangrijk om deze bij de opmerkingen aan te geven.

Wanneer u FilterNet gebruikt, dan kunt u filtersuggesties ook doorgeven via uw computer. Ga naar: 'Start' → 'Alle programma's' → 'FilterNet' → 'Filtersuggesties'. Vul het formulier in (inclusief uw naam en e-mailadres) en klik op ‘Verzenden’.