Mijn Mac geeft aan dat de installer van FilterNet niet kan worden geopend. Wat gaat er mis?

Waarschijnlijk gebruikt u een Mac OS versie lager dan 10.6 of heeft u ingesteld bij de software dat u alleen programma's kunt installeren via de Mac App Store.

U kunt dit aanpassen op uw Mac via ‘Systeemvoorkeuren’ -> ‘Beveiliging en Privacy’ – ‘Algemeen’.
Vink onderaan aan bij de vraag ‘Sta programma’s toe die zijn gedownload via’: Elke willekeurige bron’.