Kan ik FilterNet installeren op Windows XP?

FilterNet wordt niet meer ondersteund door Windows XP. Het is daarom mogelijk dat u FilterNet niet meer op dit besturingssysteem kunt installeren of dat we u bij problemen niet kunnen helpen.

Wilt u FilterNet toch installeren op Windows XP dan volgt u onderstaande instructie.

1. Lees de bevestigingspagina door en klik vervolgens op 'Download & installeer de FilterNet software'.

2. Voer vervolgens de door u aangemaakte gebruikersgegevens in. De gegevens vindt u terug in de bevestigingsmail.
  1. De pagina met ‘Persoonsgegevens’ en ‘Installatie Details’ verschijnt. Check uw persoonsgegevens en kies vervolgens rechts onder het woord ‘OperatingSystem’ Windows 32-bits of Windows 64-bits. Wanneer u niet weet of uw computer 32-bits of 64-bits is, klik op de blauwe zin achter ‘Windows’.
    Wanneer u de juiste versie heeft aangevinkt, klik op 'Download'.

2. Uw computer vraagt of u het programma ‘Filternet.exe’ wilt uitvoeren. Klik op ‘Uitvoeren’.

3. De introductie van het installatieproces start. Klik op 'Volgende'.
  1. Lees de licentievoorwaarden. Accepteer deze voorwaarden en klik vervolgens op ‘Volgende’.

2. Voer vervolgens de door u aangemaakte gebruikersgegevens in. De gegevens vind u terug in de bevestigingsmail. Klik vervolgens op ‘Volgende’.
  1. FilterNet kiest zelf een locatie op uw computer om geïnstalleerd te worden. U kunt deze locatie eventueel wijzigen (via ‘Browse’).
    Klik vervolgens op ‘Volgende’. Uw installatie begint.

Gefeliciteerd, FilterNet is geïnstalleerd! Klik op ‘Voltooien’ om de installatie af te ronden. Vervolgens vraagt uw computer om opnieuw op te starten. Start uw computer opnieuw op.