Hoe schakel ik de firewall van Bit Defender Total Security uit?

Voer de onderstaande workaround  wanneer u problemen ervaart met de FilterNet software wanneer Bit Defender Total Security op uw computer is geïnstalleerd. Deze stappen kunt u ook uitvoeren voor Bit Defender Internet Security.

• Klik op het icoon van Bit Defender rechts onderin het scherm bij de systeem pictogrammen.

undefined

• Klik op: Modules bekijken. (Zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op Firewall. (Zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op de schuif achter aan. (Zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Wanneer u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd ziet u het onderstaande op het scherm.