Hoe schakel ik de firewall van Avast Internet Security uit?

Voer de onderstaande stappen uit in uw virusscanner om het probleem met Filternet op te lossen.

• Klik op het icoon van Avast rechts onderin het scherm bij de systeem pictogrammen.

undefined

• Klik op de knop Instellingen links onderaan in het scherm.

undefined

• Een nieuw scherm wordt geopend, klik hier in het linker menu op Onderdelen, schakel de Firewall uit en klik op de optie: Definitief stoppen. Zoals dit in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven.

undefined

• Schakel het Webschild uit en kies de optie: Definitief stoppen zoals hieronder wordt weergegeven.

undefined

• Schakel Real Site uit en kies de optie Definitief stoppen zoals hieronder wordt weergegeven.