Hoe kan ik ouderlijk toezicht in Kaspersky Internet Security uitschakelen?

Volg de onderstaande stappen op wanneer u problemen ervaart met Filternet in combinatie met de virusscanner Kaspersky Internet Security.

• Klik met uw rechter muisknop op het Kaspersky icoontje welke u kan vinden onder de meldingenbalk. Klik vervolgensmet uw linker muisknop op ‘’Settings'’ of ‘’Instellingen’’ (zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op ‘’Protection Center’’ of ‘’Beschermingscentrum’’ in het linker menu en schakel ‘’Web Anti-Virus’’ uit. (zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op ‘’Additional’’ of ‘’Extra’’ in het linker menu en klik ‘’Network’’ of ‘’Netwerk’’. (zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op het rondje voor de tekst ‘’Monitor selected ports only’’ en klik op ‘’Select’’ (zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Selecteer de rij met HTTP en poort 80 en klik op ‘’edit’’ of ‘’bewerk’’ (zie onderstaande afbeelding)

undefined

• Klik op het rondje voor ‘’Inactive’’ en klik dan op ‘’OK’’ (zie onderstaande afbeelding)