Hoe kan ik FilterNet de-installeren op Windows?

U kunt FilterNet de-installeren d.m.v. de volgende stappen:

1. Ga naar 'Start' > 'Programma's' / alle apps' > 'FilterNet' > 'De-installeren'.
    undefined
  2. De de-installatie wordt nu gestart. Sommige computers vragen om toestemming van het gebruikersaccountbeheer om de de-installatie te starten.
    undefined

3. Klik op 'Ja' om de-installatie te starten.
    undefined
  4. Klik op 'Volgende'.
    undefined

5. Typ het wachtwoord in en klik op 'Volgende'. FilterNet wordt gedeïnstalleerd.
    undefined

6. Klik op 'Voltooien' om de de-installatie te voltooien.
    undefined

7. Klik op 'OK' om de computer te herstarten. Na de herstart is het filter niet meer actief op uw computer.