Ik heb de gebruiker van de FN browser op Android per ongeluk verwijderd uit het gebruikersbeheer. Wat nu?

Als u de mobiele gebruiker van de FN browser voor Android heeft verwijderd terwijl deze nog wel in het FilterNet gebruikersbeheer staat dient de FN browser eerst te verwijderen en daarna opnieuw te installeren.

Wanneer u de gebruiker hebt verwijderd uit het gebruikersbeheer kunt u de app niet meer met de normale instructie verwijderen, omdat de registratie van de app verwijderd is van onze Filternet server.

Volg daarom de instructie voor problemen met de-installeren.

Wanneer de problemen hiermee niet zijn opgelost neem dan telefonisch contact op met onze helpdesk op: 0900-0400741.