Hoe schakel ik de FN-Browser op mijn Android-toestel in of uit?

Om de FN-Browser in- of uit te schakelen, voer de volgende stappen uit:

1. Open de FN-Browser en druk op de menu/instellingen-knop van uw apparaat.

undefined

2. Druk op 'Instellingen'.
    undefined

3. Klik op ‘Filter Aan/Uit’.

undefined

4. Log in met uw FilterNet-gegevens en druk op 'OK'.
    undefined

5. Inschakelen: Vink 'Webfilter Aan' aan als de app ingeschakeld moet worden. Er verschijnt een bevestiging met de vraag 'Apparaatbeheerder activeren?'. Druk op 'Inschakelen'.

Uitschakelen: Vink de optie 'Webfilter Aan' uit als de app uitgeschakeld moet worden. Wanneer u klaar bent, kunt u dit scherm afsluiten.