Hoe (de)blokkeer ik apps op mijn iPhone/iPad?

Apps op een iPhone en/of iPad zijn niet direct te blokkeren. Wel kunnen apps beperkt worden in bijvoorbeeld downloaden of aankopen doen. Hieronder volgen instructies om beperkingen in- of uit te schakelen.

Wanneer u de FN-Browser voor iPhone of iPad heeft geïnstalleerd, dient u enkele beperkingen in te schakelen om de FN-Browser van FilterNet haar werk te laten doen.

Volg de instructies om beperkingen in- of uit te schakelen.

1. Open 'Instellingen'.
    undefined
  2. Kies voor 'Algemeen'.
    undefined
  3. Druk op 'Beperkingen'.
    undefined

4. Druk op 'Schakel beperkingen in'.
    U krijgt dit scherm niet te zien wanneer u beperkingen al heeft ingeschakeld.
    undefined

5. Voer een beperkingencode in. Herhaal de beperkingencode in het volgende venster.
    undefined

6. Hier schakelt u beperkingen in of uit voor verschillende apps. Om FilterNet goed te laten werken, schakel beperkingen in voor 'Safari' (en andere browsers), 'Apps installeren' en 'Apps verwijderen'.