Hoe controleer ik welke Android versie en type toestel ik gebruik?

Wanneer u problemen ervaart met de FN browser voor Android is het voor onze support noodzakelijk om te weten welk model toestel en Android versie u gebruikt.

Op de meeste smartphones en tablets kunt u de Android versie vinden via de instellingen. Hier staat dan vaak onderaan een optie over de telefoon, over de tablet of over het apparaat. Bij modelnummer of model vindt u de informatie over het apparaat. Op deze manier is het model of het het type te achterhalen waardoor duidelijk is om welk type toestel het gaat.

Hieronder als voorbeeld de instructie van een Nexus tablet.

1. Klik bij alle apps op 'instellingen'
    Android instellingen - over tablet
  2. Klik hier op 'over tablet'.
    undefined
  3. U ziet hier onder modelnummer de naam van het apparaat en bij Android versie of software versie de Android versie van het apparaat.