Hoe controleer ik of apps met gebruikerstoegang (apparaatbeheerder) staat ingeschakeld?

Android 2.2 t/m 3.2

Er is geen controle voor de apparaatbeheerder nodig.

Android 4.x

Op Android 4.x is het afhankelijk van welke Android versie u gebruikt hoe dit exact vindbaar is. Bij de meeste Android toestellen van dit type is dit te achterhalen via:

• Instellingen → applicaties → en dan de beheerders optie.

Of via:

• Instellingen → apparaat beheerder.

Voor de exacte stappen kunt u de handleiding van uw toestel raadplegen.

Android 5 en hoger

Op Android 5 of hoger kunt u dit achterhalen via apps met gebruikstoegang. Deze optie vindt u door de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Ga naar 'instellingen'
    Android instellingen
  2. Klik hier op 'beveiliging'
    Android beveiliging
  3. U komt nu in het volgende menu. Scrol hier zover mogelijk naar beneden.
    Android apparaat beveiliging
  4. Dan ziet u 'apps met gebruikstoegang' staan. Klik hierop.
    Android gebruikerstoegang
  5. Controleer nu of bij de FN browser aan of ingeschakeld staat. Is dit niet het geval tik dan op deze app en zet de functionaliteit aan.
    Android apps met gebruikerstoegang