Hoe beheer ik Android apps vanuit het gebruikersbeheer?

Let op: Voor deze functies dient u te beschikken over de laatste versie van de FN browser voor Android. Deze update kunt u uitvoeren via de PlayStore.

1. Log in voor het gebruikersbeheer.
  2. Klik in het overzicht met de gebruikers op het grijze pennetje de betreffende mobiele gebruiker.
    undefined
  3. Klik op de tabs Apps, de vierde tab.
    undefined

4. U ziet de apps die geïnstalleerd staan op het apparaat. Zet een vinkje in het selectievakje voor de betreffende app waarvan u de instellingen wilt wijzigen.

undefined

5. Klik vervolgens bovenaan op toestaan, blokkeren of Tijd instellen.

undefined

6. Met Tijd instellen kunt u instellen wanneer de betreffende app gebruikt mag worden. Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.
    undefined

Overige opties in het gebruikersbeheer.

• In het FilterNet Gebruikersbeheer kan onder App Controle ingesteld worden of nieuwe apps op het mobiele apparaat standaard geblokkeerd moeten worden of worden toegestaan.
  • Gebruikt u Filternet in een ander land, dan kunt via het tabblad 'Gebruikers' de tijdzone aanpassen naar het land waar u FilterNet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat FilterNet bij tijdsinstellingen blokkeert op de tijden die in de betreffende tijdzone gelden.