De apps lijst op mijn Android toestel wordt niet geüpdatet in het gebruikersbeheer. Wat kan ik hier aan doen?

U kunt dit oplossen door de onderstaande stappen te doen.

Login op het Filternet gebruikersbeheer. Klik hier op het betreffende apparaat en ga naar app controle. Klik hier op herladen.

Wanneer de bovenstaande stap geen effect heeft.

1. Open de FN browser op het betreffende apparaat.
  2. Ga naar instellingen van de FN browser. Deze kunt u oproepen door op de menuknop te drukken van het apparaat.
  3. Klik op 'instellingen'.
  4. Klik op 'updaten apps lijst'.

Wanneer ook dit geen effect heeft of een foutmelding geeft:

• Indien er een update beschikbaar is, update dan de app via de Google Playstore.
  • Of de-installeer de FN browser en installeer de FN browser daarna opnieuw.