Veilig en verantwoord internet met Filternet. Bescherm wat u lief is! Filternet aanvragen

Hoe kan ik een FilterNet-abonnement aanvragen?

U kunt via het aanvraagformulier een abonnement op FilterNet aanvragen. Een abonnement kost slechts € 2,50 per maand en daarmee kunt u FilterNet op vijf apparaten installeren. De eerste maand is FilterNet gratis.

De stappen:

1. Vul het aanvraagformulier in. Het is belangrijk dat u het e-mailadres (zonder spellingsfouten) invult op het formulier.
  2. Klik op: Doorgaan en kies gewenste aantal apparaten, gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Klik op: Doorgaan. Zet vervolgens een vinkje voor: Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op: Aanvragen.
  4. U ontvangt binnen 15 minuten op het opgegeven e-mailadres een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving.*
  5. Open het ontvangen e-mailbericht van FilterNet en klik op: bevestigen inschrijving. De downloadpagina van FilterNet verschijnt.
  6. Wacht op de mail met het onderwerp: Welkom bij FilterNet. Uw abonnement is nu geactiveerd. Installeer nu FilterNet op uw computers via de installatie-pagina. Het kan enige tijd duren voordat u de welkomstmail ontvangt.

Wanneer u binnen 24 uur nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, controleer uw spambox of neem dan contact op met onze helpdesk. Is het e-mailadres onjuist ingevoerd of is uw aanvraag meer dan 48 uur geleden, dan kunt u het best opnieuw een abonnement aanvragen.