Ik krijg de melding 'maximale installaties bereikt'. Wat kan ik daar aan doen?

Controleer in het gebruikersbeheer op het aantal geïnstalleerde licenties klopt.

1. Ga naar het Gebruikersbeheer en log in.
  2. Klik op 'Download'
  3. Hier ziet u het aantal geïnstalleerde downloads (licenties) en het tegoed dat u nog heeft.
    Aantal geïnstalleerde FilterNet downloads

Klopt het aantal geïnstalleerde licenties?

Indien het aantal geïnstalleerde downloads niet klopt dan kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@filternet.nl.

Indien het aantal geïnstalleerde downloads klopt en u hebt er meer nodig dan kunt u verzoek sturen naar helpdesk@filternet.nl om uw abonnement met 5 licenties uit te breiden. Dit kost €2,50 extra per maand.