Nieuwsoverzicht

22 mei 2017

Winnaars actie 'weekend weg naar Duinrell' bekend

In de maand april liep de actie 'Maak kans op een weekend weg naar Duinrell' van FilterNet. In de mei zijn twee winnaars uit de vele deelnemers getrokken!

04 april 2017

Online chatten: waar legt u de grens?

Bij chatten zien ouders vaak alleen de gevaren, maar voor kinderen kan het ook leuk zijn om te chatten met vrienden en familie. Daarom zetten wij een aantal belangrijke onderwerpen voor online chatten op een rij.

27 maart 2017

Kinderen en social media

Grote kans dat uw kind zich ook gaat begeven op een of meerdere social media platformen. Daarom is het belangrijk om uw kind bewust en verstandig om te laten gaan met social media. Welke regels kunnen helpen bij gebruik van social media en hoe bespreek je dit met je kind?

%MCEPASTEBIN%

07 december 2016

Gebruikersbeheer FilterNet in een nieuw jasje

Het gebruikersbeheer van FilterNet is de plek waar u alle instellingen per gebruiker maakt. Deze omgeving was aan een update toe! Meer gebruiksgemak en meer mogelijkheden. 

02 december 2016

Installeer de nieuwe versie van FilterNet

Er is een nieuwe versie van de FilterNet software ontwikkeld. Deze nieuwe versie bevat diverse verbetering, zoals het filteren van beveiligde verbindingen. We raden u aan de nieuwe FilterNet versie op uw computer te installeren.