Nieuwsoverzicht

01 juni 2018

EO draagt FilterNet over aan Kliksafe

We hebben nieuws: de EO heeft FilterNet overgedragen aan Kliksafe uit Nunspeet. Vandaag is het contract getekend en is de overname een feit. Door de overname kunnen we ons als EO nog beter richten op wat we het allerliefste doen: het vertellen en doorgeven van geloofsverhalen. Kliksafe is een logische keuze, want we werken beiden al jaren aan filtering op grond van Bijbelse waarden en normen. Daarnaast is Kliksafe – als grootste filteraar van Nederland - de partij die de service voor veilig internet het beste kan waarborgen in de toekomst.

30 mei 2018

Wat zijn de gevaren van ‘online zijn’?

We besteden meer tijd aan media dan aan ons bed en pakken gemiddeld 85 keer per dag onze telefoon. We communiceren, shoppen, delen, inspireren, maken vrienden, betalen, consumeren, amuseren en daten online. Aan de andere kant wordt er via schermpjes gepest, getreiterd, geruzied, misbruik gemaakt en bestolen. Wat zijn nu eigenlijk de gevaren van 'online zijn'? En wat kunt u hier tegen doen? Wij geven u vijf tips!

28 mei 2018

Wat weet u over jongeren en de digitale wereld

Wat weet u over jongeren en de digitale wereld? Doe de quiz!

 

22 mei 2017

Winnaars actie 'weekend weg naar Duinrell' bekend

In de maand april liep de actie 'Maak kans op een weekend weg naar Duinrell' van FilterNet. In de mei zijn twee winnaars uit de vele deelnemers getrokken!

04 april 2017

Online chatten: waar legt u de grens?

Bij chatten zien ouders vaak alleen de gevaren, maar voor kinderen kan het ook leuk zijn om te chatten met vrienden en familie. Daarom zetten wij een aantal belangrijke onderwerpen voor online chatten op een rij.