Nieuwsoverzicht

07 december 2016

Gebruikersbeheer FilterNet in een nieuw jasje

Het gebruikersbeheer van FilterNet is de plek waar u alle instellingen per gebruiker maakt. Deze omgeving was aan een update toe! Meer gebruiksgemak en meer mogelijkheden. 

02 december 2016

Installeer de nieuwe versie van FilterNet

Er is een nieuwe versie van de FilterNet software ontwikkeld. Deze nieuwe versie bevat diverse verbetering, zoals het filteren van beveiligde verbindingen. We raden u aan de nieuwe FilterNet versie op uw computer te installeren.

31 oktober 2016

Wist u dat FilterNet ook beveiligde sites filtert?

Steeds meer websites maken gebruik van https:// dat is een versleutelde verbinding. Het nieuwe https filter van FilterNet zorgt ervoor dat websites die in plaats van http:// met https:// ook gefilterd worden.  

 

20 april 2016

5 digitale vakantietips voor uw kind

Het is alweer bijna schoolvakantie en dat betekent voor uw kind veel uitstapjes maken en spelen met vriendjes. En toch zullen er ook dagen zijn waar uw kind thuis zit en zich ook moet kunnen vermaken. Daarom een paar online tips voor u en uw kind.

09 april 2016

5 FilterNet-functies die u misschien nog niet kende

FilterNet is hét internetfilter voor mensen die willen beschermen wat hun lief is. Maar wist u ook dat u met FilterNet nog veel meer kan dan alleen websites filteren?