Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Maak kennis met FilterNet

FilterNet is een programma dat je helpt om jezelf en je kinderen te beschermen tegen ongewenste sites en informatie op internet.

Met FilterNet zorg je ervoor dat sites met porno, geweld en online gokken geblokkeerd worden. Wel zo veilig. Daarnaast kan je instellen wat je wel en niet handig vindt voor je kind. Misschien zijn er andere websites of categorieën die je wil dichtzetten. Of apps die je maar een bepaalde tijd per dag beschikbaar wil maken. Geen WhatsApp na 22:00 uur, of maximaal 1,5 uur YouTube per dag. Alles is zelf in te stellen, en ook makkelijk aan te passen in het gebruikersbeheer.

Proberen?
We laten je graag kennismaken met het internetfilter van FilterNet. Probeer het één maand gratis en vrijblijvend op je computer, tablet en smartphone. In die maand kun je het filter naar hartenlust testen en uitproberen. Word je klant, dan gaat je abonnement vanaf de eerste dag in.

FilterNet kost € 2,50 per maand (Let op: het bedrag wordt een keer per jaar afgeschreven). Een FilterNet-abonnement is per maand opzegbaar. Per abonnement krijg je 5 licenties: je kunt FilterNet dus op 5 apparaten installeren.

Test een maand of het naar je zin is. Zeg je binnen die maand op, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Maak wel een account aan, anders kun je hem niet gebruiken.

FilterNet aanvragen