iOS

Installatie instructie Filternet op iPad
Installeer FilterNet nu makkelijk en snel!

Bij deze installatie gaan we ervan uit dat u FilterNet al heeft aangevraagd. Vraag FilterNet aan als u dit nog niet heeft gedaan.

Start het installatieproces voor uw iPad of iPhone met iOS. Houd deze pagina voor het gemak open in een ander tabblad om het installatieproces door te lopen.

Installeer FilterNet nu makkelijk en snel!

 

Stap-voor-stap installatie-instructie voor iPad/iPhone

 1. Lees de bevestigingspagina goed door en klik vervolgens op ‘Download & installeer de FilterNet software’.
 2. Klik vervolgens op het grijze icoon met het woord 'iOS'.
 3. U wordt doorgelinkt naar de App Store. Download de app hier wanneer u een iOS-apparaat heeft. Via iTunes synchroniseert u vervolgens uw telefoon. De app verschijnt dan op uw iPhone, iPod of iPad.

Of

 1. Ga met uw iOS-apparaat naar de App Store.

  undefined
 2. Zoek in de zoekfunctie op ‘FilterNet’ of ‘FN browser’.

  undefined
 3. U ziet de app verschijnen met de knop ‘Gratis’. Druk eenmaal hierop, de knop verandert in ‘Installeer’, druk hierop. Log vervolgens in met uw iTunes-account.

  undefined

 4. Open de app ‘FN browser’ na de installatie. Er verschijnt een melding met de vraag of u een FilterNet-account heeft om te activeren op uw apparaat. Druk op 'Ja'.

  undefined
 5. Log in met uw persoonlijke inloggegevens van FilterNet. Vul hier ook de naam van de gebruiker van de iPad/iPhone in. Druk vervolgens op 'Gereed'.

  undefined
 6. Gefeliciteerd, uw app is geïnstalleerd. Om optimaal gebruik te maken van de ‘FN browser’, zult u een aantal instellingen moeten aanpassen. U krijgt na de installatie van de app een e-mail met instructies om instellingen aan te passen.